Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Π. Τζαφέρη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Π. Τζαφέρη
29 Απριλίου 2020

Τη βούληση της Περιφέρειας Αττικής να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το προσωπικό της Αστυνομίας με στόχο τη διευκόλυνση του έργου τους, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στον Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Π. Τζαφέρη, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας.

«Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και επιτελεί σημαντικό έργο με στόχο την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε και επισήμανε πως με τη στάση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, αποτελούν πρότυπο και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας, ότι όλοι μαζί, με ενότητα θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές.

Ο κ. Τζαφέρης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την προσφορά ικανής ποσότητας υλικών προστασίας (μάσκες-γάντια-αντισηπτικά) που διέθεσε η Περιφέρεια στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επισημαίνοντας ότι ήταν μία πρωτοβουλία που συνέδραμε ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών του προσωπικού. «Έχετε αποδείξει ότι είστε στο πλευρό μας και αυτό αποτελεί για εμάς μεγάλη στήριξη» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ήταν καθήκον και υποχρέωσή μας να συνδράμουμε στην καλύτερη θωράκιση του προσωπικού σας και αυτό είναι το ελάχιστο μπροστά σε αυτά που προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε για την περαιτέρω στήριξή σας», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η έμφαση που δίνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση της Αττικής στην πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης του στόλου των αστυνομικών οχημάτων ο οποίος είναι γηρασμένος, ένα ζήτημα για το οποίο ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως θα αναζητήσει τρόπους να βοηθήσει για την κάλυψη των αναγκών.

Παράλληλα συζητήθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας με την Αστυνομική Διεύθυνση σε ζητήματα που σχετίζονται με την κυκλοφορία, μέσα από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει πως η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, αποτελεί προτεραιότητα.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Τζαφέρης δώρισε στον κ. Πατούλη ένα αναμνηστικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ως ένδειξη ευχαριστίας για τη στήριξή του.

photo tzaferis 2

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ