Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκινητική η ανταπόκριση των δημοτών του Κερατσινίου για προσφορά αίματος

Συγκινητική η ανταπόκριση των δημοτών του Κερατσινίου για προσφορά αίματος
16 Απριλίου 2020

Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι του Δήμου και κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας και του Συλλόγου Εργαζομένων του, του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του Π.Γ.Ν. «Αττικό», για να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε όσους και όσες το έχουν ανάγκη.

Μέσα σε τρεις μόλις ημέρες και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι δημότες έστειλαν το ελπιδοφόρο και συγκινητικό μήνυμα ότι: και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η ανθρωπιά και η συμπαράσταση στον διπλανό μας, θα μας βοηθήσουν να βγούμε νικητές από αυτή τη μεγάλη μάχη.

Στο Κέντρο Αιμοληψίας της κινητής μονάδας «Οδυσσέας» που στήθηκε στην πλατεία Κύπρου, το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και μέτρα για τους προσφέροντες αίμα, βοήθησε στα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία με επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους με αίσθημα εθελοντισμού, αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό. Όπως τόνισε «σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε την κοινωνική αλληλεγγύη και τη δύναμη του “εμείς”.

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια να βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό  όσων το έχουν ανάγκη».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ