Εφημερίδα Κοινωνική

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά: Πιάστηκε αδίστακτος ληστής εν μέσω κορωνοϊού

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά: Πιάστηκε αδίστακτος ληστής εν μέσω κορωνοϊού
03 Απριλίου 2020

* Της Χριστίνας Μπιτάδου

Η καθημερινή επιτήρηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά συνεχίζει να γίνεται σε όλη την περιφέρεια της πόλης και όχι μόνο.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (2-4-20) οι αστυνομικοί κατά την περιπολία που πραγματοποίησαν στο κέντρο του Πειραιά ένας άτυχος καταστηματάρχης τους ενημέρωσε πως δέχθηκε διάρρηξη στο μαγαζί του.

Όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό αλλά και για τα χαρακτηριστικά του δράστη, ξεκίνησαν αμέσως την αναζήτηση προκειμένου να τον εντοπίσουν. Λίγα λεπτά μετά ο δράστης, Ελληνικής καταγωγής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει από το κατάστημα του θύματος, που βρίσκεται στην οδό Φίλωνος και Μπουμπουλίνας, ένα επαγγελματικό οικοδομικό εργαλείο (πνευματικό δράπανο) αξίας 300€.

Μετά την ληστεία ο ανωτέρω δράστης μετέβη στο παζάρι (κοντά στην Αλιπέδου) και προσπάθησε να το πουλήσει σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική, σε έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά μετά την σύλληψη, τον πήγαν κατευθείαν στο τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ