Εφημερίδα Κοινωνική

Κένεντι: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Κένεντι: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι
07 Απριλίου 2020

Η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ βρέθηκε μερικές μέρες μετά το δυστύχημα με κανό που είχε με τον 8χρονο γιο της (ο οποίος θεωρείται επίσης νεκρός) στο Τσέσαπικ Μπέι της περιοχής Μέριλαντ.

Σύμφωνα με το Associated Press, μετά από αρκετές μέρες ερευνών η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε σε νερό βάθους περίπου 7,5 μέτρων και ανακτήθηκε. Η άτυχη 40χρονη αγνοούνταν μαζί με τον μικρό της γιο από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον ισχυρό άνεμο και δεν γύρισε ποτέ στην ακτή. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ένα αναποδογυρισμένο κανό που ταίριαζε με την περιγραφή εκείνου που αναζητούνταν εναγωνίως από τις Αρχές βρέθηκε, χωρίς κανένα ίχνος των επιβατών του τριγύρω.

kennedy-fam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της αδικοχαμένης 40χρονης, η οικογένεια είχε επιλέξει να πάει στο άδειο εξοχικό σπίτι για να αυτο-απομονωθεί εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, σε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ