Εφημερίδα Κοινωνική

Bγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα – Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νίκαιας

Bγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα – Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νίκαιας
03 Απριλίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με τη συμμετοχή του Kέντρου Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ.Παντελεήμων» την Κυριακή 12 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10). Η προηγούμενη αιμοδοσία είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή του κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην αιμοδοσία της δημοτικής ενότητας Αγ.Ι. Ρέντη μας συγκίνησε και μας παρότρυνε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Νίκαιας. Το γεγονός ότι σ’αυτή την τελευταια αιμοδοσία οι μονάδες αίματος αυξήθηκαν μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Οι δημότες, παλιοί και νέοι αιμοδότες ευαισθητοποιήθηκαν μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, λόγω της μείωσης αποθεμάτων αίματος.

Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Και σ’αυτή την αιμοδοσία έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε η διεξαγωγή της να είναι ασφαλής».

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ(Π. Τσαλδάρη 10)

Ώρες: 9.00 π.μ.-13.30

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ

IWAKEIMIDHS_NIKAIAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AIMODOSIA_NIKAIA1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ