Εφημερίδα Κοινωνική

Σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής τα αδιάθετα των Λαϊκών Αγορών

 Breaking News

Σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής τα αδιάθετα των Λαϊκών Αγορών
22 Μαρτίου 2020

Την απόφαση να διατεθούν σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων τα προϊόντα που είχαν προμηθευθεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές που θα γίνονταν σήμερα Σάββατο αλλά λόγω της κυβερνητικής απόφασης θα είναι αδιάθετα, έλαβαν κατόπιν σχετικής συνεννόησης ο Περιφέρειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δ. Μουλιάτος.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την ΠΟΣΠΛΑ και προσωπικά τον κ. Μουλιάτο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση για τη διάθεση προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο.
Η παράδοση των προϊόντων, υπό την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής, το Σάββατο και ώρα 1 το μεσημέρι στο κτήριο του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι.
Έχουν κληθεί να παραστούν ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφ. Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο Γ. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:
«Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ