Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για την 25η Μαρτίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για την 25η Μαρτίου
24 Μαρτίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Στη μεγάλη διαδρομή των Ελλήνων, η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί ιστορικό ορόσημο, σηματοδοτώντας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του ελληνικού λαού, που υπηρετώντας τις αρχές της ελευθερίας και της αρετής διεκδίκησε την ελευθερία του, τα δίκαιά του και τη συγκρότησή του σε κράτος.

Σήμερα, αντιμέτωποι με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, όλοι οι Έλληνες, είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα αληθινά μηνύματα της 25ης Μαρτίου, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και άντλησης δυνάμεων και συναισθημάτων για την αντιμετώπιση των μεγάλων και δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε.

Από τους ήρωές μας λοιπόν αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία, καθώς ο αγώνας τους απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει θάρρος, αλληλεγγύη, ομοψυχία, αίσθημα ευθύνης και ενότητα, χαρακτηριστικά που μπορούν να μας βγάλουν νικητές, ακόμη και σε μεγάλους και άνισους αγώνες.

Ας εκφράσουμε λοιπόν δημόσια τον σεβασμό μας στους τιμώμενους αγωνιστές, υψώνοντας με ευγνωμοσύνη το εθνικό μας σύμβολο, τη σημαία μας, σαν ένα εθνικό χρέος που ενώνει όλους τους Έλληνες και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους μας.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ