Εφημερίδα Κοινωνική

ΝΙΚΑΙΑ: Μπουκάρουν σε πολυκατοικίες, προσποιούμενοι τεχνικούς ανελκυστήρων! Μεγάλη περιπέτεια για 74χρονη

ΝΙΚΑΙΑ: Μπουκάρουν σε πολυκατοικίες, προσποιούμενοι τεχνικούς ανελκυστήρων! Μεγάλη περιπέτεια για 74χρονη
12 Μαρτίου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έγινε εύκολος στόχος κακοποιών στη Νίκαια. Ήρθε αντιμέτωπη με τους δράστες που πήγαν να την ληστέψουν στο σπίτι της και όπως ήταν φυσικό, υπέστη ΣΟΚ.

Η 74χρονη ηλικιωμένη γυναίκα ζει στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας στη Νίκαια. Ο ένας από τους δύο δράστες αφού την παρακολούθησε, την πλησίασε και προσποιήθηκε πως είναι τεχνικός συντηρητής ανελκυστήρα. Της είπε μάλιστα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον ανελκυστήρα και γι’ αυτό είχε έρθει στην πολυκατοικία, ενώ είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα, για να μπει ο συνεργός του. Για καλή τύχη της ηλικιωμένης, τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή, καθώς ο δεύτερος δράστης έγινε αμέσως αντιληπτός από τον γιο της 74χρονης γυναίκας καθώς έμενε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Ο δράστης με το που είδε τον γιο της το έβαλε στα πόδια, σπρώχνοντας την ηλικιωμένη η οποία έπεσε κάτω και χτύπησε το αριστερό της χέρι.

Παρόλα αυτά στην προσπάθεια του ο γιος να συγκρατήσει τον δράστη ώστε να μην ξεφύγει, πρόλαβε και του πήρε ένα τσαντάκι που είχε πάνω του, καθώς μέσα είχε κοσμήματα αξίας 5.000€ τα οποία και αναγνωρίστηκαν από την κόρη της παθούσας.

Επίσης, εντός της τσάντας βρέθηκε και μια ταυτότητα ενός 33χρονου που σύμφωνα με την παθούσα αλλά και τον γιο της, πιστοποίησαν ότι άνηκε στον έναν από τους δύο δράστες. Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας είναι σε φάση αναζήτησης των δραστών.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ