Εφημερίδα Κοινωνική

Κορωνοϊός: Στους 17 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξαν 64χρονος και 78χρονος

Κορωνοϊός: Στους 17 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξαν 64χρονος και 78χρονος
23 Μαρτίου 2020

Στους 17 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τη μακάβρια λίστα συνεχώς να μεγαλώνει.

Πρόκειται για έναν 64χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου και έναν 78χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο άτυχος 78χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, εξέπνευσε 64χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου και φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ο ίδιος δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, αλλά κόλλησε από τη σύζυγό του, η οποία συμμετείχε στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό από την ευρύτερη περιοχή. Ο 64χρονος έδωσε μάχη σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης για 11 ημέρες, με τους θεράποντες ιατρούς να παλεύουν για να τον κρατήσουν στη ζωή με αντιικά φάρμακα που είχαν είχαν χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του ιού του Έμπολα, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Στα 624 τα κρούσματα – Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται συνολικά σε 624. Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα, ενώ το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Συνολικά, 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία αναφοράς της χώρας.

Μέχρι στιγμής, με βάση τον τελευταίο απολογισμό, 19 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο και παραμένουν σε κατ” οίκον περιορισμό.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ