Εφημερίδα Κοινωνική

Κλέφτες από «κούνια» – Η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά τσάκωσε 15χρονους αλλοδαπούς!

 Breaking News

Κλέφτες από «κούνια» – Η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά τσάκωσε 15χρονους αλλοδαπούς!
09 Μαρτίου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 

Το βράδυ του Σαββάτου (7-3-20) γύρω στις 21:00, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά κάνοντας την περιπολία τους, εντόπισαν τρείς ανήλικους 15 ετών (οι δύο είχαν καταγωγή από τον Λίβανο και ο ένας ήταν Ρομά), στην συμβολή των οδών Σερφιώτου και Κανάρη στην Καλλίπολη.

Οι άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά παρατήρησαν ότι οι ανήλικοι αλλοδαποί είχαν προσεγγίσει μια γυναίκα ηλικίας 88 ετών και με την μέθοδο της «απασχόλησης», της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της και την τσάντα της και άρχισαν να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά (Δημοτικού Θεάτρου), εντόπισε τον έναν από τους τρείς δράστες και τον συνέλαβε. Έπειτα από εκτενή παρακολούθηση της περιοχής με σκοπό να βρεθούν οι άλλοι δύο δράστες, οι αστυνομικοί κατάφεραν και τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση στην Καλλίπολη. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν και στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τα περαιτέρω.

Μετά από την ανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι συλληφθέντες τους υπέδειξαν τις κινήσεις του και έτσι βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα που είχαν αρπάξει από την ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλλίπολη.

Μέσα στην τσάντα υπήρχαν τα προσωπικά αντικείμενα της 88χρονης όπως το πορτοφόλι, τα κλειδιά και το κινητό της.

Οι τρεις ανήλικοι κλέφτες οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ