Εφημερίδα Κοινωνική

Οι Γυναίκες του ΒΕΠ για τις γυναίκες

Οι Γυναίκες του ΒΕΠ για τις γυναίκες
12 Μαρτίου 2020

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς σε συνεργασία με την Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας μετατρέπει το φετινό Μάρτιο σε μήνα της Γυναίκας!

Το ΒΕΠ ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα με τίτλο: «Οι Γυναίκες του Β.Ε.Π. για τις γυναίκες». Στόχος του είναι να αναδείξει τις προσωπικές ιστορίες επιτυχίας, αλλά και ανθρώπινες ιστορίας επιχειρηματικής πρακτικής από ξεχωριστές και ταλαντούχες γυναίκες, οι οποίες είναι μέλη του Επιμελητηρίου και παίζουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της επιχείρησής τους.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες ετοιμάζουν το δικό τους βίντεο και το στέλνουν στο ΒΕΠ απ’ όπου αναρτάται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας το δικό τους μήνυμα ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης για τις γυναίκες που δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη, αλλά κρατούν γερά τα ηνία των επιχειρήσεων, των οικογενειών και της ζωής τους!

Για όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες επιχειρηματίες θα μπορούν να αποστέλλουν τα βίντεό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να καλούν την Ειδική Σύμβουλο του ΒΕΠ κ. Βίκυ Μαυρομμάτη στην τηλεφωνική γραμμή 210.4121298.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ