Εφημερίδα Κοινωνική

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για το παραεμπόριο στο κέντρο του Πειραιά

 Breaking News

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για το παραεμπόριο στο κέντρο του Πειραιά
10 Μαρτίου 2020

Την Κυριακή (8-3-20) νωρίς το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε ειδική αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, στο κέντρο του Πειραιά (παζάρι).

Κατά το έλεγχο βρέθηκαν και:

• Ελέχθησαν συνολικά 8 οχήματα και 37 άτομα (24 Έλληνες και 13 αλλοδαποί)

• Προσήχθησαν συνολικά 8 άτομα (2 Έλληνες και 6 αλλοδαποί) για τον έλεγχο τυχόν ποινικών εκκρεμοτήτων

• Συνελήφθη ένας υπήκοος του Μπαγκλαντές για «Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων», ενώ του υποβλήθη και το πρόστιμο των 200 ευρώ.

• Ακόμα, βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

• Διενεργήθηκαν 58 έλεγχοι σε πάγκους υπαίθριων πωλητών

• Και τέλος, καταστράφηκαν από απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά 203 ζευγάρια απομιμητικά παπούτσια , 7 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και 50 άλλα είδη παραεμπορίου.

Όλη η ανωτέρω επιχείρηση της αστυνομίας διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, υπό τον συντονισμό του ΣΥΚΕΑΠ της Γενικής Γραμματείας Ελέγχου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπ. Ανάπτυξης, αποτελούμενη από τις Ειδικές Ομάδες Παραεμπορίου Πειραιά και Αθηνών, την Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Επίσης, μεγάλη συμμετοχή είχε και η Δημοτική Αστυνομία του Πειραιά.

Την καθοδήγηση για την πάταξη του παραεμπορίου την είχε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Συνεχής η εξόρμηση της αστυνομίας στο παζάρι του Πειραιά 

Κάθε Κυριακή είναι γνωστό πια, ότι το παζάρι του Πειραιά «ανθεί» και η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντα έτοιμη για να αντιμετωπίσει και να «τιμωρήσει» τους παραβάτες.

Συνεχής είναι η εξόρμηση της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Κυριακή (1-3-20), πραγματοποιήθηκε άλλη μια οργανωμένη και συντονισμένη αστυνομική εξόρμηση στο κέντρου του Πειραιά (Αλιπέδου – Πλ. Ιπποδαμείας- Ομηρίδου Σκυλίτση- Ναυαρίνου- πλ. Οδησσού), με σκοπό την πάταξη και την αντιμετώπιση τέτοιων «φαινομένων».

Κατά την επιχείρηση:

• Ελέχθησαν 8 οχήματα και 55 άτομα (24 Έλληνες και 31 Αλλοδαποί) και

• Προσήχθησαν 7 άτομα (2 Έλληνες και 5 αλλοδαποί) για τυχόν έλεγχο ποινικών εκκρεμοτήτων.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ