Εφημερίδα Κοινωνική

Ανησυχία για τον θάνατο της 41χρονης από κορωνοϊό – Άγνωστο πώς νόσησε

 Breaking News

Ανησυχία για τον θάνατο της 41χρονης από κορωνοϊό – Άγνωστο πώς νόσησε
25 Μαρτίου 2020

Πολλά ερωτήματα έχει εγείρει ο θάνατος της 41χρονης μητέρας 3 παιδιών από κορωνοϊό στην Καστοριά.

Η 41χρονη από τα Κορέστεια Καστοριάς έγινε το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πώς κόλλησε κορωνοϊό. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον είχε χρόνιο άσθμα, αλλά κανένα άλλο πρόβλημα υγείας. Παρουσίασε συμπτώματα, υψηλό πυρετό και έντονη δύσπνοια και οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει μέσα στο σπίτι της.

Όμως παρουσίασε γρήγορη επιδείνωση η υγεία της και πριν πάει να την παραλάβει το ΕΚΑΒ, εξέπνευσε. Ο σύζυγός της και τα παιδιά της βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθεί να καταλάβει κι αυτός από πού μολύνθηκε η σύζυγός του.

Ο σύζυγος της τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία της κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, καθώς έπρεπε να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η 41χρονη είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στον νομό Καστοριάς, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη πως νόσησε από τον Covid-19.

Τι είπε ο Τσιόδρας για τον θάνατο της 41χρονης

Κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης, ο λοιμωξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στο θάνατο της 41χρονης στην Καστοριά από κορωνοϊό.

«Λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα με ενημέρωσαν για έναν θάνατο μιας νεαρής συμπολίτισσας μας, σε επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας, η οποία έμεινε σπίτι, πέθανε σπίτι και διεγνώσθη μετά θάνατον με τον ιό», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους που μένουν σπίτι να έχουν επικοινωνία με τον γιατρό τους, ιδιαίτερα αν έχουν κάποιοι υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Μου είπαν τηλεφωνικά ότι υπήρχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Το χρόνιο αναπνευστικό νόσημα, είναι χρόνιο πρόβλημα υγείας. Δεν το έχω επιβεβαιώσει», τόνισε.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ