Εφημερίδα Κοινωνική

Σύσκεψη στο Δημαρχείο του Πειραιά με θέμα την καλύτερη ασφάλεια της πόλης και την αντιμετώπιση του παραεμπορίου

Σύσκεψη στο Δημαρχείο του Πειραιά με θέμα την καλύτερη ασφάλεια της πόλης και την αντιμετώπιση του παραεμπορίου
13 Φεβρουαρίου 2020

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13-2)στο Δημαρχείο του Πειραιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με συντονιστή τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Κεντρικό θέμα της σύσκεψης ήταν η καλύτερη ασφάλεια του Πειραιά από την εγκληματικότητα και το λαθρεμπόριο και η πάταξη του παραεμπορίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Το Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η Τροχαία και η ομάδα ΔΙΑΣ. Επίσης, στην συζήτηση συμμετείχαν αστυνομικοί από το Αρχηγείο όπου θα ενημερώνονται καθημερινά σε τι κατάσταση βρίσκεται η πόλη μας σε θέματα ασφάλειας και λαθρεμπόριο.

Ακόμα, κατά την συζήτηση παρευρέθηκε και ο συντονιστής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Μελισσινός , ο πρόεδρος του ΕΣΠ Νίκος Μανεσιώτη μαζί με μέλη του ΔΣ, ο Αντιδήμαρχοι: Γρηγόρης Καψοκόλης και Παναγιώτης Ρέππας, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Κυριακή Μπουρδάκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Αργουδέλης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας.

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ