Εφημερίδα Κοινωνική

Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος: Εορτασμός 100 ετών – Ένας σημαντικός «πυρήνας» οικονομίας και ανάπτυξης στην περιοχή μας

 Breaking News

Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος: Εορτασμός 100 ετών – Ένας σημαντικός «πυρήνας» οικονομίας και ανάπτυξης στην περιοχή μας
10 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, στο Δημαρχείο Περάματος. Τα ιδιωτικά ναυπηγεία Περάματος από τη δεκαετία του 1920, παραμένουν όλα σε λειτουργία ακολουθώντας τις ανάγκες της ναυτιλίας και την εξέλιξη της ναυπηγικής. Σε αυτά δραστηριοποιούνται 450 ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων της Νομαρχίας και 280 υποστηρικτικές επιχειρήσεις που επιχειρούν στο τομέα της ναυπηγοεπισκευής και απασχολούν περί τους 17.000 εργαζομένους.

Ο συνολικός ετήσιος κύκλος εργασιών υπερβαίνει τα 240.000.000 ευρώ. Είναι πυρήνας αξιοσημείωτου κύκλου εργασιών, απασχόλησης και Εισροής Συναλλάγματος όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και για την Ελληνική Οικονομία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος της Πάτρας εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Βουλευτής της ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Βουλευτής της Ν.Δ Β’ Πειραιά κ. Ιωάννης Τραγάκης, η Βουλευτής της Ν.Δ Ν. Κυκλάδων κα. Αικατερίνη Μονογυϊού, ο Βουλευτής Ν.Δ Κυκλάδων κ. Γιώργος Βακόνδιος, ο Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Διαμαντίδης Δημήτρης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χουρσαλάς, Εκπρόσωπος του Αρχηγού. του Λ. Σ. Πλ/ρχος κ.Φώτιος Κιάμος ,ο Λιμενάρχης Πειραιώς Αρχ/πλχος Τσελίκης Αλέξανδρος, ο Λιμενάρχης Περάματος κ. Ευτύχης Πενταράκης , ο Υποδιοικητής Λιμεναρχείου Περάματος κ Βαϊτσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών κ. Αντώνης Στελλιάτος, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας κ. Κανακάκης Βασίλης και κ. Μαζωνάκης Μανώλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών κ. Πράσινος Φώτης, η Πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ κα. Δώρα Ιωαννίδου, ο Εκπρόσωπος του Περιφεριάρχη κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Μουσείου Περάματος κ. Γεώργιος Μαρκογιάννης, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων. Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν: – ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης – ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεολόγος Κατσουλάκης – ο Γενικός Γραμματέας κ.Νικήτας Ψυχάλης – ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η κ. Ειρήνη Κάτρη της LEVEL COMMUNICATION.

Τα ιδιωτικά ναυπηγεία Περάματος από τη δεκαετία του 1920, παραμένουν όλα σε λειτουργία ακολουθώντας τις ανάγκες της ναυτιλίας και την εξέλιξη της ναυπηγικής. Σε αυτά δραστηριοποιούνται 450 ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων της Νομαρχίας και 280 υποστηρικτικές επιχειρήσεις που επιχειρούν στο τομέα της ναυπηγοεπισκευής και απασχολούν περί τους 17.000 εργαζομένους.

2

 

 

 

 

 

Aπό αριστερά, ο Νικήτας Ψυχάλης Γενικός Γραμματέας του Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος, Γιάννης Βρούτσης Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεολόγος Κατσουλάκης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος.

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχέδιο 1 (Page 1)


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ