Εφημερίδα Κοινωνική

Προσπάθεια σωτηρίας της Πίτσος – Πρωτοβουλία Μαρκόπουλου – Γεωργιάδη να ανατραπεί η απόφαση του 2017 για λουκέτο

 Breaking News

Προσπάθεια σωτηρίας της Πίτσος – Πρωτοβουλία Μαρκόπουλου – Γεωργιάδη να ανατραπεί η απόφαση του 2017 για λουκέτο
20 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντικές εξελίξεις προχωρούν αυτές τις ημέρες ως προς την προσπάθεια να ανατραπεί η ειλημμένη από την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναστολής λειτουργίας της μονάδας Πίτσος στην περιοχή του Ρέντη.

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Β Πειραιώς Δημήτρη Μαρκόπουλου κι εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος εδώ και καιρό του υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξε τη Δευτέρα συνάντηση των εργαζομένων της εταιρείας Πίτσος (την οποία προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας άφησε να πάει σε λουκέτο παρά τις συνεχείς εκκλήσεις), ώστε να υπάρξει αποτροπή και η βιομηχανία του Ρέντη να μείνει ανοικτή.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλα τα μέσα για να μπορέσουν να μη χάσουν τη δουλειά τους 400 εργαζόμενοι. Όπως Τόνισαν εργαζόμενοι και ο βουλευτής της ΝΔ στην περιοχή « χρειάζεται να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Άδωνι Γεωργιάδη που όχι μόνο φέρνει επενδύσεις αλλά κρατά ζωντανές όσες εταιρείες επλήγησαν από την λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ».

Θα πρέπει να πούμε πως στα σχέδια του υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων είναι να θέσει το ζήτημα σε υψηλό διμερές επίπεδο ενώ ήδη μελετά λύσεις.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ