Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας «Πολίτες για τον Κορυδαλλό»

 Breaking News

Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας «Πολίτες για τον Κορυδαλλό»
28 Φεβρουαρίου 2020

Ο Γρ. Γουρδομιχάλης επικεφαλής στη δημοτική ομάδα του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τον Κορυδαλλό»! Η Μ. Καλαμάρη αναπληρώτρια επικεφαλής.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στο Δήμο Κορυδαλλού ανακοινώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ανακοίνωση έκανε η δημοτική σύμβουλος Ελένη Γαλανοπούλου. Όπως είπε, η εκλογή έγινε ομόφωνα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που παρευρίσκονταν. Με την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης κλείνει η εκκρεμότητα που είχε δημιουργηθεί με την παραίτηση του πρώην επικεφαλής και πρώην δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

Ακόμη η δημοτική ομάδα αποφάσισε, να αρχίσει διαδικασία ανασυγκρότησης της παράταξης με την συγκρότηση πολυμελούς οργανωτικής επιτροπής. Θα πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα ότι ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης είναι ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος όλων των παρατάξεων, με μεγάλη διαφορά . Πρόσφατα μάλιστα οι δημοτικοί σύμβουλοι – αντιπρόσωποι των 18 δήμων μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ, επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, επανεκλέγοντάς τον ομόφωνα πρόεδρο στον περιβαλλοντικό σύνδεσμο Αθήνας – Πειραιά.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ