Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΠΣΠ: Ετήσια Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας

ΕΠΣΠ:  Ετήσια Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας
25 Φεβρουαρίου 2020

«Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική εκδήλωση και η κοπή της Βασιλόπιτας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων και δεξιώσεων ‘’TERRA VERDE’’ στη Νίκαια (7ης Μάρτη 1944 (πρώην Κονδύλη) 49) και ώρα 19.00.

Στην εορταστική εκδήλωση θα τιμηθούν σωματεία του Πειραιά για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την περίοδο 2018-2019, φυσικά πρόσωπα για τις επιτυχίες τους & την προσφορά τους στο Πειραϊκό, Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς επίσης ποδοσφαιριστές –φοιτητές που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές σχολές.

Στην κορυφαία εκδήλωση του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχουν κληθεί φορείς, αρχές της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του πολιτικού και αθλητικού χώρου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απευθυνόμαστε σε εσάς και σας ζητάμε να αποδεχθείτε την πρόταση της διοίκησης μας να είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης μας η εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» συμβάλλοντας στη διεύρυνση και στην επικοινωνία των στόχων της κορυφαίας γιορτής του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την απάντηση σας ελπίζοντας ότι και φέτος θα συνεχίσετε να προβάλλετε την σημαντική προσπάθεια των Πειραϊκών σωματείων και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ