Εφημερίδα Κοινωνική

Στόχος επίθεσης τα γραφεία της εφημερίδας μας μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ -Έψαχναν φακέλους με έγγραφα, πήραν σκληρό δίσκο με δημοσιογραφικό υλικό (φωτο)

 Breaking News

Στόχος επίθεσης τα γραφεία της εφημερίδας μας μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ -Έψαχναν φακέλους με έγγραφα, πήραν σκληρό δίσκο με δημοσιογραφικό υλικό (φωτο)
27 Ιανουαρίου 2020

Στόχος διαρρηκτών έγιναν τα γραφεία της εφημερίδας μας, το Σαββατοκύριακο. Ο δράστης ή οι δράστες, ενήργησαν «στοχευμένα», σπάζοντας αρχικά την πόρτα της διοίκησης, εισβάλλοντας στο γραφείο του εκδότη Απόστολου Καραμπερόπουλου.

Άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπια, έκλεψαν σκληρό δίσκο με δημοσιογραφικό υλικό, αναζήτησαν έγγραφα και ανακάτεψαν φακέλους με σημαντικά στοιχεία από τα τελευταία ρεπορτάζ της εφημερίδας μας. Ακολούθησε δεύτερη «εισβολή» στο χώρο του δημοσιογραφικού τμήματος (σε κανένα άλλο γραφείο του ορόφου).

Μόλις έγινε αντιληπτό το «χτύπημα», ενημερώθηκε ο εκδότης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, κ.Απόστολος Καραμπερόπουλος, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει το συμβάν στην Αστυνομία. Ήδη, γίνονται έρευνες και εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις, καθώς και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ είχε φέρει στο «φως» τρανταχτές αποκαλύψεις για μια σειρά θεμάτων από το χώρο της ναυτιλίας (ναυάγια πλοίων, αποζημιώσεις, ιδιοκτήτες “μαϊμού” κ.α.), αλλά και στοιχεία για διαγωνισμούς και μισθώσεις χώρων στον ΟΛΠ. Επιπλέον, η εφημερίδα μας, προσφάτως, «ξεσήκωσε» τον κλάδο των ταξί αναδεικνύοντας “εσωτερικά θέματα”, ενώ και τα αυτοδιοικητικά ρεπορτάζ μας, “ταρακούνησαν” καρέκλες.

apostolos karamperopoulos2Σε δηλώσεις του για την επίθεση στα γραφεία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ο κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος, είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα κίνητρα των δραστών, ούτε να επιχειρήσω κάποια “σύνδεση” γεγονότων. Όμως, ο τρόπος και οι κινήσεις των δραστών με βάζουν σε υποψίες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα, στην Ασφάλεια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που ανέλαβε την υπόθεση. Θα αφήσουμε την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της. Ωστόσο, θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα σε πιθανούς “υποκινητές” αυτού του χτυπήματος. Δεν μας πτοούν, μας πεισμώνουν! Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι διασφαλισμένα και προστατευμένα. Οι φάκελοι που ξεσήκωσαν περιείχαν μόνο αντίγραφα. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ…»

 

 

 

 

DSCN9586

DSCN9584

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ