Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαφάνιση Βαλεντίνας: Τί έδειξαν τα τηλέφωνα του πατέρα

Εξαφάνιση Βαλεντίνας: Τί έδειξαν τα τηλέφωνα του πατέρα
31 Ιανουαρίου 2020

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 9χρονης Βαλεντίνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών στα τηλέφωνα του πατέρα της δείχνουν ύποπτες κλήσεις και κινήσεις του, την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης.

Το κινητό τηλέφωνο δείχνει ότι εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και μάλιστα να συνομιλεί με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που και αυτός βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Τρεις ημέρες αργότερα, ο πατέρας φέρεται να επικοινωνεί με χρήστη τηλεφώνου στο κέντρο της Αθήνας, στη συνέχεια το κινητό του δείχνει να εκπέμπει από την ίδια κεραία του κέντρου και λίγο αργότερα, πάλι στο αεροδρόμιο.

Οι αστυνομικοί, που πιθανολογούν βάσιμα πλέον ότι η 9χρονη «φυγαδεύτηκε» στο εξωτερικό, έχουν ζητήσει άρση και για τους δύο τηλεφωνικούς αριθμούς, για να διαπιστώσουν αρχικά την ταυτότητα των κατόχων τους και ακολούθως τα σημεία κίνησής τους και φυσικά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους, θεωρώντας μάλιστα εκ προοιμίου και από τα στοιχεία της μέχρι τώρα προανακριτικής έρευνας ότι υπάρχει διασύνδεσή τους με Γαλλία.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ