Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση εταιρείας SAVRAMIS

Εκδήλωση εταιρείας SAVRAMIS
22 Ιανουαρίου 2020

Οι επιχειρηματίες Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη, πριν λίγες ημέρες, έκοψαν την πίτα τους στο νυχτερινό κέντρο «Fever G», όπου τραγουδούν οι Πάνος Κιάμος και Γιώργος Μαζωνάκης. Πλήθος κόσμου και προσωπικότητες από το χώρο του «επιχειρείν», της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μεταξύ αυτών, διακρίναμε: Την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τους βουλευτές ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Γιάννη Μελά και Νόνη Δούνια, τους δημάρχους Πειραιά Γιάννη Μώραλη και Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου, τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη, την αντιδήμαρχο Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου με το σύζυγό της γνωστό δικηγόρο, Γιάννη Γλύκα, τον Βασίλη Ταταρόπουλο, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά, τον Μανώλη Αντωνάκο, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και τον εκδότης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Απόστολο Καραμπερόπουλο.

Παρευρέθηκαν επίσης: Ρένα Βασιλάκη πρόεδρος Αθηναΐδων, Αντώνης Γλύκας Γενικός Γραμματέας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Άννα Δασκαλάκη Γενική Γραμματέας Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, Νίκος Βλαχάκος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Αντώνης Μουζάκης Φοροτεχνικός, οι επιχειρηματίες: Ανδρέας και Γιώργος Ανδριανόπουλος – Δασκαλάκης, Σοφοκλής Ξυνής, Γιάννης Μελέτης, Κωνσταντίνος Τσόγκας, Δημήτρης Μακρομιχάλης, Γιώργος Ανδρέου και οι: Ανδρέας Βροντάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς – Αθηνών, Τάσος Αρνιακός Μετεωρολόγος, ο ιατρός- πνευμονολόγος Λευτέρης Βρουβάκης και οι δημοσιογράφοι: Δημήτρης Μάρκου, Δημήτρης Κρητικός και Δημήτρης Μουζακίτης. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που μετέφερε τους χαιρετισμούς του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Αργύρης Αγγέλου.

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

Δεκάδες προσωπικότητες από το χώρο του «επιχειρείν», της κεντρικής πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εκλεκτού ζεύγους, σε μια αξέχαστη βραδιά στο ανακαινισμένο «FEVER G».

11

 

 

 

 

 

 

22

 

 

 

 

 

 

33

 

 

 

 

 

 

44

 

 

 

 

 

 

55

 

 

 

 

 

 

66

 

 

 

 

 

 

77

 

 

 

 

 

 

88

 

 

 

 

 

 

99

 

 

 

 

 

 

1100

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άνθρωποι με «Α» κεφαλαίο

Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο εκδότης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, Απόστολος Καραμπερόπουλος, είπε: «Ο Βασίλης και η Αλεξία Σαβράμη, εκτός από αξιόλογοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι με «Α» κεφαλαίο. Η ανιδιοτελής προσφορά τους στον αδύναμο και η ντομπροσύνη τους, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Η φιλία τους, με τιμά ιδιαίτερα. Εύχομαι να συνεχίσουν το έργο τους δυναμικά και ανοδικά.

ΥΓ. “Vasili son”, σε ευχαριστώ για τη φιλία σου! (Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μπορούν να καταλάβουν την αναφορά μου ως “Vasili son”…»


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ