Εφημερίδα Κοινωνική

Αποστολικά… *δια χειρός Απόστολου Καραμπερόπουλου

Αποστολικά… *δια χειρός Απόστολου Καραμπερόπουλου
17 Ιανουαρίου 2020

-Έκπληκτους μας άφησαν όλα όσα μάθαμε τις τελευταίες μέρες από τον Διοικητή της ΔΑΛ Δημοσθένη Μπακόπουλο για το θέμα των ναυτικών πρακτόρων. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, και εγώ προσωπικά, παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και περιμένουμε το αποτέλεσμα – πρόταση που θα προκύψει από αυτήν τη διαβούλευση. Πιστεύουμε ότι πρέπει όχι μόνο να δοθεί λύση αλλά να πέσει και «άπλετο φως» στην όλη υπόθεση γύρω από τα ναυάγια.

-Μιλώντας, για ναυάγια… μάθαμε ότι στον κόλπο της Ελευσίνας, τριμελής Ειδική Τεχνική Επιτροπή θα δώσει «αδαπανώς» τα «φώτα» της στον ΟΛΕ. Ωραία και ουσιαστική κίνηση. Ελπίζουμε βέβαια, η επιτροπή να αξιολογήσει όλες τις περιπτώσεις και τις πτυχές του προβλήματος και να μας απαντήσει για το «Κλαίρη Τ» και για όλα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας.

-Θα επιμείνουμε στις αποκαλύψεις για τον κλάδο των ΤΑΞΙ καθώς μας το ζητούν όχι μόνο αναγνώστες μας αλλά και οι ίδιοι οι οδηγοί, που επικοινώνησαν μαζί μας. Ήδη συγκεντρώνουμε στοιχεία, πήραμε τις πρώτες απαντήσεις και θα επανέλθουμε δυναμικά.

-Η κριτική με στοιχεία και επιχειρήματα κάνει καλό σε όλους και βοηθάει να γίνεται σωστά η «δουλειά». Από το Πέραμα μέχρι τον Πειραιά. Το θέμα είναι και οι απαντήσεις που δίνονται να έχουν και αυτές επιχειρήματα και να μην περιορίζονται μόνο στην «ενόχληση».

-Ένα μεγάλο δημοσιογραφικό «κεφάλαιο» είναι η περιοχή των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Οι επενδύσεις που ετοιμάζονται στην περιοχή, τα σημεία αξιοποίησης και τα «φιλέτα». Το ζητούμενο είναι όλα να γίνονται με διαφάνεια.

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΟΛΠ και Δήμοι. Παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι έγινε γνωστή «την τελευταία στιγμή» και  επικεντρωνόμαστε στην ουσία. Το στοίχημα είναι η «κοινή στρατηγική» και όχι η στείρα αντιπολίτευση. Ο Πειραιάς ορθά «κατεβάζει» στη «μάχη» κοινή τεχνική επιτροπή διότι τα ζητήματα είναι μεγάλα (κυκλοφοριακό, περιβάλλον) και οι διεκδικήσεις πρέπει να είναι συντονισμένες και καλά οργανωμένες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ