Εφημερίδα Κοινωνική

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ μετά τα χτυπήματα σε προϊστάμενο του Κορυδαλλού και στη διευθύντρια του ψυχιατρείου των φυλακών

 Breaking News

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ μετά τα χτυπήματα σε προϊστάμενο του Κορυδαλλού και στη διευθύντρια του ψυχιατρείου των φυλακών
12 Δεκεμβρίου 2019

Προβληματισμό προκαλούν στην ΕΛ.ΑΣ τα διαδοχικά χτυπήματα αγνώστων στον προϊστάμενο της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και η εμπρηστική επίθεση σε βάρος της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί πως τα ξημερώματα άγνωστοι έκαναν τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε διάστημα λιγότερο της μιας ώρας. Ειδικότερα, στο στόχαστρό τους βρέθηκαν πέραν του προϊστάμενου της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, ο αστυνομικός συντάκτης του Newsit.gr Θεοδόσης Πάνου και ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά το οποίο φέρεται να ανήκει σε βουλευτή της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., το χτύπημα στον προϊστάμενο των φυλακών Κορυδαλλού δεν φαίνεται να συνδέεται με τα χτυπήματα σε Κηφισιά και την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο αστυνομικός συντάκτης, απλά συνέπεσαν χρονικά.

Υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα τα ξημερώματα άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού, που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Γαλατσίου και του έβαλαν φωτιά, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ