Εφημερίδα Κοινωνική

Πετράλωνα: Video ντοκουμέντο με τον 21χρονο

Πετράλωνα: Video ντοκουμέντο με τον 21χρονο
30 Δεκεμβρίου 2019

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται ο 21χρονος – ο οποίος υποστηρίζει ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του στα Πετράλωνα- να πετά σακούλες σε κάδο σκουπιδιών. Ωστόσο, η σορός ακόμα αγνοείται…

Ο 52χρονος ήταν φιλοξενούμενος της κουμπάρας και του βαφτισιμιού του, στο σπίτι τους, στα Πετράλωνα. Τόσο η μητέρα, όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, και η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”. Ο 21χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, αλλά -όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί- είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Το χρονικό της δολοφονίας στα Πετράλωνα

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο (28.12.2019), ύστερα από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς, αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες ημέρες. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σπίτι ήταν και η μητέρα του 21χρονου, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν επέστρεψε, της είπε ότι τον σκότωσε.

petralona40-768x527


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ