Εφημερίδα Κοινωνική

Ομιλία Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ευστράτιου Ματακούλια

Ομιλία Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ευστράτιου Ματακούλια
13 Δεκεμβρίου 2019

Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς, η Εκπρόσωποι του θεσμού του Αστυνομικού της γειτονιάς (Α.Τ. Δημ. Θεάτρου Πειραιά) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν μια ενημερωτική ομιλία την περασμένη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Η ομιλία αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολιτισμού «Γιάννης Χατζημανωλάκης» της Φιλολογικής Στέγης (Κολοκοτρώνη 75) στον Πειραιά, με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», με ομιλητή τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ευστράτιος Ματακούλια.

Ο πρόεδρος της Φιλολογικής στέγης κ. Στέφανος Μίλεσης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο των γραφείων τους, όπου μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε:

τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Αντώνη Σκάρπα (Αστυνόμο), τους Αρχιφύλακες Αστυνομικών γειτονιάς: κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου, κ. Γεώργιο Γκλεζάκο και Υπαρχιφύλακα κ. Χρήστο Γιαννακογιώργο, την πρόεδρο του ΖΗΝΩΝΑ κα. Αγγελική Μπουλιέρη, τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κρητικό, την κα. Σοφία Μαρκοζάνη, τον κ. Μανώλη Κωνσταντουδάκη, κ.α.

MATAKOYLIAS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ