Εφημερίδα Κοινωνική

Μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσαν ναρκωτικά συνελήφθησαν στον Πειραιά – Δείτε που τα έκρυβαν!

Μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσαν ναρκωτικά συνελήφθησαν στον Πειραιά – Δείτε που τα έκρυβαν!
02 Δεκεμβρίου 2019

Μέσα σε ένα φέρετρο σε γραφείο τελετών στην Αττική, οι αστυνομικοί βρήκαν 33 κιλά κάνναβης. Τα μέλη του κυκλώματος πίστευαν πως κανένας δεν θα έψαχνε το φέρετρο και πως αυτός ήταν ο πιο ασφαλής τρόπος για να διακινούν ναρκωτικά σε Κορινθία, Αττική, Δωδεκάνησα, Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Ήταν πολύ προσεκτικοί όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο και χρησιμοποιούσαν κωδικούς για τα ναρκωτικά λέγοντας ένα χαρτί από λογιστή, μεροκάματο, κορίτσια, νερό και μπογιές.

Για να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητά τους και να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία τρίτων προσώπων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου συνέλαβαν στον Πειραιά έναν 36χρονο και μία 37χρονη. Στο πορτ παγκάζ και τη μηχανή του αυτοκινήτου που επέβαιναν ήταν κρυμμένες συσκευασίες με 16 κιλά κάνναβη. Αμέσως μετά πήγαν στο γραφείο τελετών της γυναίκας όπου βρήκαν τα 33 κιλά στο φέρετρο.

Σε περιοχές της Αττικής εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 33 χρονών, αντίστοιχα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστώσουν αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα.

feretro


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ