Εφημερίδα Κοινωνική

Χόρεψαν Ζεϊμπέκικο στο «Ρολόι» και ξεσήκωσαν τον κόσμο

Χόρεψαν Ζεϊμπέκικο στο «Ρολόι» και ξεσήκωσαν τον κόσμο
23 Δεκεμβρίου 2019

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, διεξήχθη μια μεγάλη χορευτική εκδήλωση, στο Πασαλιμάνι και συγκεκριμένα στο «Ρολόι», την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Τη χορευτική επιμέλεια του συγκεκριμένου δρώμενου, είχε αναλάβει η κα Μαρία Αθανασιάδου, υπεύθυνη της Σχολής AMALGAMA DANCE, ενώ σημαντική συμβολή είχε η «Chris Dance Studio» και η Σχολή Χορού «Everybody Dance». Για την επιτυχία του δρώμενου είχαν προηγηθεί πρόβες σε –μερικώς- κοινή χορογραφία, από εθελοντές και άλλους χορευτές, που ήθελαν να συμβάλουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών και να ενισχύσουν τα καταστήματα και τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα Αθανασιάδου ευχαρίστησε την κο Ανούστη και την χορευτική του ομάδα του «Chris Dance Studio» καθώς και την κα Κωσταρά με την ομάδα της «Everybody Dance» για τη ενεργή συμμετοχή τους και ευχήθηκε για τις εορτές. Να σημειωθεί ότι η Μαριά Αθανασιάδου είναι διοργανώτρια της Πανελλήνιας Συνάντησης Ζεϊμπέκικου Χορού και ειδικεύεται σε μαθήματα Ζεϊμπέκικου για αρχάριους και επαγγελματίες Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές και χρόνια πολλά μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Θερμά συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά και τον Πρόεδρο κο Νίκο Μανεσιώτη, στην κα Αθανασιάδου (ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΛΓΑΜΑ) για την χορευτική διοργάνωση και στις σχολές και συλλόγους που συμμετείχαν!

ZEIMPEKIKO_PEIRAIAS

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ