Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά: Έπιασε Γεωργιανούς διαρρήκτες που ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν σε σπίτι στον Πειραιά

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά: Έπιασε Γεωργιανούς διαρρήκτες που ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν σε σπίτι στον Πειραιά
03 Δεκεμβρίου 2019

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 

Την Δευτέρα (25-11) οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά για άλλη μια φορά, απέτρεψαν ληστεία σε σπίτι εξαιτίας της τρομερής παρατηρητικότητάς τους. Συγκεκριμένα, η ώρα ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας αντιλήφθηκε ότι δύο περίεργοι τύποι πήγαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα, επί της οδού Βασιλείου Αθανασίου 48-52 στον Πειραιά.

Τότε ο ένοικος άρχισε να κυνηγά από πίσω τους διαρρήκτες με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει μόνο τον έναν από τους δύο στην οδό Καψαμπέλη. Στο σημείο έκαναν την μεγάλη εμφάνιση οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά,οι οποίοι συνέλαβαν τον κατηγορούμενο Γεωργιανό παρά τις προσπάθειές του να τους χτυπήσει. Σαράντα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Ευαγγελίστριας και Νοταρά εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο από τους Αστυνομικούς και ο άλλος Γεωργιανός, συνεργός του πρώτου, ο οποίος κατά τον έλεγχο που του ασκήθηκε τους απώθησε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πέσουν από τη μοτοσικλέτα, στην οποία προκλήθηκαν φθορές. Ευτυχώς όμως, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός! Κατά τον δαχτυλικό έλεγχο βρήκαν ότι ο ανωτέρω είχε διαπράξει διάρρηξη οικίας τον Ιούνιο και στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που τους σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για τα περαιτέρω.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ