Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτός είναι ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι

Αυτός είναι ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι
22 Δεκεμβρίου 2019

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή αστυνομικό που τραγουδάει μαζί με έναν πλανώδιο μουσικό στο Μοναστηράκι. Το ασυνήθιστο περιστατικό συγκεντρώνει θετικά σχόλια που μάλλον απομακρύνει και το ενδεχόμενο πειθαρχικού για τον αστυνομικό, επειδή έπιασε το μικρόφωνο εν ώρα υπηρεσίας.

Ο 31χρονος αστυνομικός υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και πριν από τρία βράδια βρέθηκε στο Μοναστηράκι όπου συνάντησε τον πλανόδιο μουσικό. Ο αστυνομικός μπήκε στην Αστυνομία καθώς ήθελε να βοηθάει τους πολίτες και να συλλαμβάνει τους κακοποιούς.

Όμως η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι δεν σταμάτησε να μεγαλώνει. Το βίντεο μέσα σε ένα 24ωρο έγινε viral.

Δείτε το βίντεο του Open TV:

 

Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας για τον αστυνομικό, ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας και φορώντας τη στολή του πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο πλευρό δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι. «Έχει αφήσει καλή αίσθηση» αναφέρουν συνάδελφοί του, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Οι συνάδελφοί του, μάλιστα, μιλούν για το «ωραίο πρόσωπο της Αστυνομίας».

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, ο αστυνομικός είχε δοκιμάσει την τύχη του και τις φωνητικές του ικανότητες και σε τηλεοπτικό talent show όμως εκεί δεν τα πήγε καλά καθώς τον «έκοψαν». «Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ