Εφημερίδα Κοινωνική

Βίντεο με τον απίστευτο καυγά του Τζήμερου με τον Πρωτούλη

Βίντεο με τον απίστευτο καυγά του Τζήμερου με τον Πρωτούλη
29 Νοεμβρίου 2019

Έναν έντονο καβγά είχαν οι Γιάννης Πρωτούλης και Θάνος Τζήμερος στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Πρωτούλης διαφώνησε με την παράταση του ωραρίου στο Αιγάλεω τη μέρα που θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το δήμο. «Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε εργαζόμενους με τις οικογένειές τους να πάνε με τα παιδιά τους σε μια εορταστική εκδήλωση και να βαράνε σκοπιά μέχρι τις 11 η ώρα στα μαγαζιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Θάνος Τζήμερος επιτέθηκε στον Γάννη Πρωτούλη χαρακτηρίζοντάς τον «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Στην επίθεση Τζήμερου απάντησε ο Πρωτούλης, με βαρύτατες εκφράσεις όπως «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζί με κοστούμι».

Παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες για να επανέλθει η ηρεμία, ο κ. Πρωτούλης κινούμενος εναντίον του κ. Τζήμερου, έριξε ένα φλιτζάνι με καφέ που ο δεύτερος είχε μπροστά του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο κοστούμι του δεύτερου.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, το οποίο κατέγραψε ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος και ανέβασε στο Youtube, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι ακριβώς έχει γίνει και παράλληλα να προσπαθούν να τον πείσουν να μην κάνει μήνυση κατά Πρωτούλη, καθώς αυτό συνεπάγεται τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και έλαβε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ