Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από καθηγητές – Υποθέσεις που ΣΟΚΑΡΟΥΝ σε Κορυδαλλό και Πέραμα

 Breaking News

ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από καθηγητές – Υποθέσεις που ΣΟΚΑΡΟΥΝ σε Κορυδαλλό και Πέραμα
13 Νοεμβρίου 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό που σχετίζεται με αποπλάνηση ανηλίκου έλαβε χώρα σε γειτονιά του Κορυδαλλού. Όταν μας περιέγραψαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό το περιστατικό, σοκαριστήκαμε, αλλά κατά τη γνώμη μας, η υπόθεση αυτή χρήζει προβολής καθώς θα βοηθήσει πολλούς γονείς να είναι… υποψιασμένοι. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει στον 9χρονο γιο του μαθήματα μουσικής και συγκεκριμένα κιθάρας. Ο πατέρας είχε έναν γνωστό καθηγητή μουσικής 61 ετών και του εμπιστεύτηκε τη μουσική εκπαίδευση του γιου του, με τη συμφωνία ο μικρός, να πηγαίνει στο σπίτι του. Έτσι και έγινε. Το ανήλικο αγόρι άρχισε τα μαθήματα κιθάρας. Ωστόσο στην πορεία, οι γονείς παρατήρησαν αλλαγές στη συμπεριφορά του και την ψυχολογία του. Ανησύχησαν και άρχισαν να τον ρωτούν τι του συνέβη.

Το 9χρονο αγοράκι, μετά από πίεση τους περιέγραψε πως το μάθημα που πήγε να κάνει, δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το περίμενε…

Και εκεί, ήρθε το ΣΟΚ των αποκαλύψεων. Σύμφωνα με την ομολογία του 9χρονου αγοριού ο 61χρονος όταν βρέθηκε μόνος με το ανήλικο αγόρι στο σπίτι, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε «ακατάλληλα» σημεία του σώματός του!Τρομοκρατημένοι οι γονείς, ακούγοντας την περιγραφή, άρχισαν να εξετάζουν το παιδί για να βρουν κάποια σημάδια που να φανερώνουν σεξουαλική κακοποίηση, αλλά τίποτα…

Το παιδί ήταν «καθαρό». Μετέβησαν ωστόσο,στο τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταγγείλουν το ζήτημα. Το παιδί το εξέτασε ένας παιδοψυχολόγος, ο οποίος κατά την συζήτηση που έκανε μαζί του πιστοποίησε ότι είχαν μια βάση όσα τους είπε και δεν ήταν κάποια επινόηση του μυαλού του!

Όταν ο πατέρας του παιδιού το άκουσε αυτό, πήγε κατευθείαν στο σπίτι του καθηγητή μουσικής και τον ξυλοφόρτωσε! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε πάνω του και μια κιθάρα. Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Αττικό για να νοσηλευθεί αφού ο πατέρας τον έκανε «τουλούμι». Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια. Όταν ο καθηγητής συνήλθε, έκανε μήνυση στον πατέρα διότι εισήλθε με τη βία στο σπίτι του ενώ τον κατήγγειλε και για κλοπή! Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, για να φανεί η αλήθεια για τον καθηγητή.

Καθηγητής σε μαθήτρια Γυμνασίου στο ΠΕΡΑΜΑ: «Είσαι σέξι… και άγριο μωρό»

Και να ήταν μόνο αυτό το περιστατικό που σας περιγράψαμε; Ένα παρόμοιο περιστατικό απασχόλησε και την περιοχή του Περάματος. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν σε Γυμνάσιο της περιοχής, διότι είχαν λάβει εντολή από τον Διευθυντή σχολείου, ότι ένας καθηγητής «κινείται» περίεργα. Όταν οι Αστυνομικοί έφθασαν στο σχολείο, ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή ότι ο καθηγητής σε διάλειμμα, πλησίασε μια ανήλικη μαθήτρια και της είπε με στόμφο: «Είσαι σέξι με το ξυρισμένο φρύδι».

Η ανήλικη μαθήτρια ενημέρωσε και τον πατέρας της για το περιστατικό , ο οποίος πήγε στο σχολείο και ζήτησε την ποινική δίωξη του καθηγητή.

Κατόπιν, οι γονείς του κοριτσιού μετέβησαν στο Τ.Α. Περάματος για να υποβάλλουν τις σχετικές εγκλήσεις και ο κατηγορούμενος συνελήφθη.

Πιο αργά,την ίδια μέρα, μετέβη στο Τμήμα ένα ακόμη κορίτσι η οποία ήταν μαθήτρια του ίδιου Γυμνασίου. Εκείνη, με τη σειρά της, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πρόσφατα την είχε πλησιάσει ο ίδιος καθηγητής και την θώπευσε στους γλουτούς! Οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο συνεχίστηκαν. Μια άλλη μαθήτρια του ίδιου Γυμνασίου περιέγραψε στις Αρχές ότι ο καθηγητής την είχε πλησιάσει πριν μερικές εβδομάδες και της είχε πει: «Είσαι άγριο μωρό!!!». Ο κατηγορούμενος δεν δέχθηκε τις εις βάρους του κατηγορίες. Από την αστυνομία εκδόθηκε εντολή για σύλληψη.

Σημείωση: Χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς για την προφύλαξη και την προστασία των παιδιών τους από ανάλογες πράξεις, έχει αναρτήσει η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Αξίζουν την προσοχή σας.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ