Εφημερίδα Κοινωνική

Πασίγνωστος πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη στον Πειραιά

 Breaking News

Πασίγνωστος πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη στον Πειραιά
25 Νοεμβρίου 2019

Σαν βόμβα έσκασε η αποκλειστική είδηση που φέρνει μόνο η εφημερίδα Κοινωνική σχετικά για την μεγάλη σύλληψη ενός πασίγνωστού πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο πολυσυζητημένος για την δράση του πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τα αρχικά Κ.Μ., «τάραξε τα νερά» του Πειραιά. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ η πρώην σύζυγος του ανωτέρω πρώην βουλευτή της Χ.Α., η οποία έχει καταγωγή από το Μεξικό, κατέβαλε μήνυση εναντίων του Κ.Μ. διότι δεν είχε καταβάλει την διατροφή του παιδιού του από τον μήνα Ιούνιο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2019. Σύμφωνα με το δικαστικό μας ρεπορτάζ έχει εκδοθεί η υπ’ αριθμόν 224/2017 δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου την οποία και ενεργοποίησε η πρώην σύζυγός του.

Το σήμα της μηνύσεως έφτασε σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας όπου το αστυνομικού τμήμα Δημοτικού θεάτρου Πειραιά τον εντόπισε επί της οδού Μαυροκορδάτου 10 και έμεινε στα κρατητήρια για δύο βραδιές (Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου) και την Δευτέρα οδηγήθηκε στην αυτόφωρη διαδικασία που έγινε το μεσημέρι στα δικαστήρια της οδού Σκουζέ 3.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ