Εφημερίδα Κοινωνική

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά – Εντόπισαν στη Νίκαια επικίνδυνο δραπέτη που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία

 Breaking News

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά – Εντόπισαν στη Νίκαια επικίνδυνο δραπέτη που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία
01 Νοεμβρίου 2019

Ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (25-10-19) η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά έλαβε σήμα από την Άμεση Δράση ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα στην Νίκαια. Έτσι και έγινε! Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά ανταποκρίθηκαν άμεσα και έφτασαν έξω από την οικία της οδού Μουρούζη. Τότε, είδαν τον Κ.Μ. 67 ετών, να έχει σπάσει το παράθυρο και να έχει εισέλθει σε οικία με σκοπό να κρυφτεί, ώστε να μην τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Η οικία αυτή ήταν εγκαταλελειμμένη. Οι Αστυνομικοί του φώναξαν να βγει έξω από το σημείο που είχε κρυφτεί, δεν υπάκουσε της εντολές και έτσι πήραν οι ίδιοι την πρωτοβουλία να μπουν μέσα στο κτίριο και να τον συλλάβουν!

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του ασκήθηκε, ο ανωτέρω κατηγορούμενος είχε πάνω του μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1,46 γραμ., ένα κατσαβίδι,ενώ στον χώρο της σύλληψης βρέθηκαν ακόμα 3 πλαστικά ομοιώματα περιστρόφων (παιχνίδια) και ένα όπλο μάρκας MODIAL, το οποίο προσομοίαζε με πιστόλι κρότου. Όλα αυτά κατασχέθηκαν.

Ο κατηγορούμενος αμέσως οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, ενώ η κατασχεθείσα ναρκωτική ουσία παραδόθηκε στην Υπηρεσία μαζί με το κατσαβίδι και τα υπόλοιπα αντικείμενα – όπλα. Όταν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά προχώρησαν στη σύνταξη της δικογραφίας του κατηγορουμένου, προέκυψε ότι ο Κ.Μ. αναζητείται ως δραπέτης του Α.Κ.Κ.Ε. Τίρυνθας από της 9/10/2019. Είχε πάρει άδεια τότε από την φυλακή αλλά δεν γύρισε ποτέ πίσω! Οι Αστυνομικοί επίσης βρήκαν ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος κρατείτο για ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξη 20 ετών και 7 μηνών για ανθρωποκτονία, ληστεία και ψευδή καταμήνυση.

Ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά κ. Νικηφόρος Παπαγεωργίου, μεταβίβασε την υπόθεση για νέα προανάκριση στην Εισαγγελία Πειραιά. Τα περαιτέρω είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ