Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη νίκη!

Μεγάλη νίκη!
13 Νοεμβρίου 2019

Όπως αναμενόταν η ΝΔ πέτυχε ευρείας έκτασης νίκη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος, αφήνοντας πίσω του τον δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.Ο Γιώργος Μαρκόπουλος γεννήθηκε στην Μεσσηνία το 1974.Από τα μαθητικά του χρόνια ζει και εργάζεται στο Γαλάτσι.Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων» και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Τα έτη 2002 ως 2010, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Γαλατσίου, ενώ έχει εργαστεί ως Σύμβουλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων για 5 χρόνια.Την πρώτη 4ετία ανέλαβε τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και την επόμενη 4ετία εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης.Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δήμαρχος Γαλατσίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Γαλάτσι – Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» και παραιτήθηκε οικειοθελώς από την θέση Διευθυντικού Στελέχους Πολυεθνικής Ανώνυμης Εταιρείας, προκειμένου να αφιερωθεί αποκλειστικά στις αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις του στον Δήμο Γαλατσίου.

Παράλληλα με τον Δήμο, συμμετέχει σε ζητήματα λήψης αποφάσεων υπερτοπικής σημασίας, που έχουν να κάνουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ