Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Ιωακειμίδης – Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη: 70 νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι για την καθαριότητα της πόλης -Η εικόνα πρέπει ν’ αλλάξει!

Γιώργος Ιωακειμίδης – Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη: 70 νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι για την καθαριότητα της πόλης -Η εικόνα πρέπει ν’ αλλάξει!
01 Νοεμβρίου 2019

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη αναφέρει: Ορκίσθηκαν οι πρώτοι από τους συνολικά 70 νέους εργαζόμενους που έρχονται να δουλέψουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου μας.

Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ και για τους υπόλοιπους και με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε πλέον σημαντικές ανάγκες, κυρίως στην καθαριότητα της πόλης.

Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Οι ελλείψεις στο προσωπικό των Δήμων, πάντα έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Μέχρι σήμερα προσπαθούσαμε να καλύπτουμε τα κενά με συμβασιούχους, όμως αυτή δεν είναι η λύση στην οποία εμείς πιστεύουμε.

Η καθαριότητα, το πράσινο και ο ηλεκτροφωτισμός, είναι υπηρεσίες που έχουν κοινωνικό, άρα και δημόσιο χαρακτήρα. Και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να τιμούν με τη δουλειά τους την πόλη και τους δημότες που τους πληρώνουν. Η μόνιμη δουλειά και ο δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών, θωρακίζονται και ενισχύονται πρώτ’ απ’ όλα, με την ευσυνειδησία των ίδιων των εργαζομένων.

Αυτό ζήτησα από τους καινούριους εργαζόμενους: Να δουλέψουν με ευσυνειδησία για την πόλη και τους κατοίκους της.

Αυτοί είναι που τους πληρώνουν από τα δημοτικά τέλη και φυσικά, έχουν κάθε δικαίωμα και απαίτηση για καλύτερες υπηρεσίες. Περιμένουν λοιπόν να δουν το αποτέλεσμα.

Η εικόνα πρέπει ν’ αλλάξει!

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ