Εφημερίδα Κοινωνική

Επιτυχία Δημήτρη Καρύδη – Εκλογή στο ΔΣ της ΠΕΔΑ και την ΓΣ της ΚΕΔΕ: «Οι βασικές προτεραιότητες του αυτοδιοικητικού κινήματος»

Επιτυχία Δημήτρη Καρύδη – Εκλογή στο ΔΣ της ΠΕΔΑ και την ΓΣ της ΚΕΔΕ: «Οι βασικές προτεραιότητες του αυτοδιοικητικού κινήματος»
12 Νοεμβρίου 2019

Τιμητική για τον Πειραιά η εκλογή του αντιδημάρχου Δημήτρη Καρύδη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Ο Δημήτρης Καρύδης είναι πρώην βουλευτής Πειραιά και ένας άνθρωπος με πολιτική εμπειρία, γνώσεις για τον Πειραιά και διάθεση προσφοράς. Ο ίδιος δήλωσε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: «Είναι ιδιαίτερα τιμητική η εκλογή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν. Ζούμε σε μια περίοδο που η Αυτοδιοίκηση στην Αττική έχει μπροστά της πολλές και μεγάλες προκλήσεις.

Η αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τέλος η αντιμετώπιση του προσφυγικού θέματος με αλληλεγγύη και ανθρωπιά αποτελούν βασικές προτεραιότητες του αυτοδιοικητικού κινήματος, με ενότητα, συνεργασία και σκληρή δουλειά».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ