Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

 Breaking News

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης
14 Νοεμβρίου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ προκηρύσσει τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αποτελεί ένα θεσμό διαμεσολάβησης με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και ΟΤΑ. Ως συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.

Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/10. Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών. Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των τριών πέμπτων (3/5) των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου .Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.00-16.00, ημερομηνία συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη της απόφασης επιλογής.

Η αίτηση-δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του αιτούντος θα ενισχύσει την υποψηφιότητά του για την πλήρωση της θέσης και από υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει ότι τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και δεν υφίστανται τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα του άρθρου 14 του Ν. 3852/10.

Πληροφορίες παρέχονται από το Γρ. Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, 7ος όροφος, Δ/νση Δραγάτση 12, τηλ.2132022600, κ. Μότσιου Γεωργία.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ