Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μπούκαραν» με φορτηγό σε κατάστημα στον Πειραιά και άρπαξαν ποδήλατα!

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μπούκαραν» με φορτηγό σε κατάστημα στον Πειραιά και άρπαξαν ποδήλατα!
27 Νοεμβρίου 2019

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, γύρω στη 1 παρά τέταρτο, άγνωστοι «μπούκαραν» σε μαγαζί που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 71 στον Πειραιά. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι όλες οι ενέργειες των δραστών, καταγράφηκαν στην κάμερα κλειστού κυκλώματος που διέθετε το μαγαζί. Έτσι όταν οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους το βίντεο, με σκοπό να δουν και να εντοπίσουν καλύτερα και πιο γρήγορα τους δράστες διέκριναν ότι, ένα φορτηγό χρώματος άσπρο κατέφθασε έξω από το μαγαζί, βγήκαν περίπου 5 άτομα ενώ άλλοι δύο συνεργοί τους φύλαγαν τσίλιες προκειμένου να μην τους αντιληφθεί κάποιος.

Με το που βγήκαν από το φορτηγό, τα πέντε άτομα πήραν βαριοπούλες έσπασαν τις τζαμαρίες και σήκωσαν τα ρολά. Άρπαξαν τα πιο ακριβά και καλά ποδήλατα του καταστήματος, τα φόρτωσαν κατευθείαν στο φορτηγό και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν ότι πριν «χτυπήσουν» οι δράστες το μαγαζί, είχαν παρακολουθήσει προφανώς τον ιδιοκτήτη προκειμένου να δουν πότε μπαίνει και βγαίνει για να κάνουν την «δουλειά» τους. Να τονίσουμε ότι δυστυχώς δεν γίνονται πολλές περιπολίες από προσωπικό της Ασφάλειας στην πόλη. Άλλωστε και η Ένωση Αστυνομικών Υπ. Πειραιά έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές την έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Δεν γίνεται άλλο οι πολίτες να στηρίζονται στην βάρδια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που όλοι γνωρίζουν, ακόμα και οι εγκληματίες, ότι η βάρδιά τους τελειώνει στη 1 το βράδυ!

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ