Εφημερίδα Κοινωνική

Άγριος καβγάς μεταξύ Διοικητών του Πειραιά! – Δείτε τι έγινε

Άγριος καβγάς μεταξύ Διοικητών του Πειραιά! – Δείτε τι έγινε
26 Νοεμβρίου 2019

Καβγάς ανάμεσα σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. πήρε διαστάσεις που προκάλεσαν αναστάτωση στους κόλπους του Σώματος στον Πειραιά.

Όλα έγιναν τη Δευτέρα (25/11), όταν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Ι.Ρέντη κ. Αργύρης Βασιλόπουλος μετέβη στις καινούργιες εγκαταστάσεις της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά στη λεωφόρο Θηβών για επιθεώρηση. Εκεί βρισκόταν ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά Αστυνόμος κ. Δημήτρης Τσιάκος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δόθηκε αφορμή, την ώρα που ο διοικητής του Α.Τ. Αγ. Ι.Ρέντη χαιρετούσε τους συναδέλφους του, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά. Οι δύο άντρες λογοφέρανε για αρκετή ώρα. Μάλιστα, αντάλλαξαν ύβρεις, παρουσία και άλλων αστυνομικών.

Το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ωστόσο, ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη ανέβασε πίεση λόγω της έντασης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο αξιωματικός του Α.Τ. Ρέντη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, όπου η είδηση αυτή διαψεύδεται προσωρινά από πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ