Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στις πέντε δημοτικές κοινότητες για τα έργα που είναι σε εξέλιξη

 Breaking News

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στις πέντε δημοτικές κοινότητες για τα έργα που είναι σε εξέλιξη
11 Νοεμβρίου 2019

«Η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Πειραιά συνεχίζεται καθημερινά», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook , ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με αφορμή περιοδεία που έκανε και στις πέντε δημοτικές κοινότητες για δει με τα μάτια του τα έργα που είναι σε εξέλιξη και τις προσπάθειες των υπηρεσιών. Σημείωσε μάλιστα τα εξής: «Σήμερα το πρωί έκανα αυτοψία και στις πέντε δημοτικές κοινότητες και με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι η καθαριότητα έχει βελτιωθεί.

Οι κάδοι ήταν άδειοι και σε αρκετές περιπτώσεις πλυμένοι, πλένονταν πεζοδρόμια και οι οδοκαθαριστές του Δήμου μας έκαναν τη δουλειά τους. Συνεργεία από τη Διεύθυνση πρασίνου συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια να βελτιώσουν τους – έστω και λίγους – χώρους πρασίνου που διαθέτουμε και συνεργεία της διεύθυνσης ηλεκτροφωτισμού στολίζουν την πόλη εν όψει Χριστουγέννων.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα σε διάφορα σημεία, όπως στο Θεμιστόκλειο στάδιο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένο σε λίγες ημέρες στους Πειραιώτες. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα. Σημασία έχει όμως ότι καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω και τους αιρετούς πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα, κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι και καλύτερη, όπως την επιθυμούμε».

ERGA

 

 

 

 

 

 

ERGA1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ