Εφημερίδα Κοινωνική

4ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Futsal Αστυνομιών – ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

4ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Futsal Αστυνομιών – ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
12 Νοεμβρίου 2019

Το διήμερο των αγώνων του 4ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Futsal Αστυνομιών που διεξήχθη με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, όπου οι ομάδες αγωνίστηκαν όλες μεταξύ τους. Την δεύτερη ημέρα στο μικρό τελικό η Βουλγαρία κέρδισε την Κύπρο με σκορ 3-0 καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στο μεγάλο τελικό η Ελλάδα κέρδισε την Ρουμανία με σκορ 5-2 καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το κύπελλο της διοργάνωσης. Με την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν τα μετάλλια, τα διπλώματα και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. ο Ταξίαρχος Μπαμπίλης Ανδρέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» για την άψογη συνεργασία απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην πρόεδρό του κα. Βελετάκου Ευαγγελία.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. και το Τμήμα Αθλητισμού ευχαριστούν το 2ο Δημοτικό Σχολείου Λαυρίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαυρίου και το Γυμνάσιο Κερατέας που με την σημαντική τους παρουσία ενίσχυσαν τις προσπάθειες των αθλητών και γνώρισαν το άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας.

astynomikoi_valkaniko

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ