Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Άγγελος Συρίγος στον Πειραιά

Ο Άγγελος Συρίγος στον Πειραιά
18 Οκτωβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του συνδέσμου επιστημόνων Πειραιά την περασμένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πειραιά.

Αυτή τη φορά κεντρικός ομιλητής, ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Άγγελος Συρίγος βουλευτής Α’ Αθηνών, όπου ανέπτυξε το θέμα: «Ανατολική Μεσόγειος. Το νέο μέτωπο».

Πριν την ομιλία έγινε η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων 2019-2020 με αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού κέντρου, όπου παρέστησαν οι Αρχιερείς Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, και Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος, ο βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Μαρίνος, οι τέως Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Σπυράκης και κα. Μίνα Σαμαρά., η Πανεπιστημιακός κα. Μερόπη Σπυροπούλου, ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κρητικός, ο ιατρός Δρ. Πολύκαρπος Παπασπηλιόπουλος, καθώς και οι κα. Σταυρούλα Νιαρχάκου, κ. Γιάννης Ηλίας, κ.α.

SYRIGOS1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ