Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη Αστυνομική «επιχείρηση» της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά – Σύλληψη 3 Γεωργιανών

Μεγάλη Αστυνομική «επιχείρηση» της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά – Σύλληψη 3 Γεωργιανών
25 Οκτωβρίου 2019

Την Τρίτη το πρωί (22/10/19) η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά έλαβε σήμα από το κέντρο για ύποπτη κίνηση στην περιοχή της Νίκαιας. Όταν οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τρία άτομα Γεωργιανής καταγωγής εκ των οποίων τα χαρακτηριστικά του ενός έμοιαζαν με τον δράστη που είχε διαρρήξει πολυκατοικία στην Καλλίπολη τον περασμένο Ιούνιο με λεία 3.000€!

Όταν οι Γεωργιανοί αντιλήφθηκαν ότι είχαν «σκάσει μύτη» οι Αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή και φυσικά τους ακολούθησαν. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφεραν οι άντρες της Αστυνομίας να τους πιάσουν και στην κατοχή τους ενός βρήκαν το ποσό των 1.080€ καθώς και τιμαλφή (ρολόι, γυαλιά ηλίου, κ.α.).

Οι Αστυνομικοί δεν σταμάτησαν εκεί, έκαναν και περεταίρω έρευνες στην περιοχή. Πράγματι το ένστικτο τους δεν έπεσε έξω. Συγκεκριμένα στη οδό Πάτμου 27 στον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας διαπιστώθηκε διάρρηξη, από διαμέρισμα της οποίας είχε αφαιρεθεί το ποσό των 1.100 ευρώ καθώς και τιμαλφή, τα οποία και αναγνωρίστηκαν αργότερα από την παθούσα. Οι τρεις Γεωργιανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

dias_syllhpseis

 

 

 

 

 

 

 

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ