Εφημερίδα Κοινωνική

ΥΠΟΘΕΣΗ European Εxpress: Έρχεται η δίκη που θα προκαλέσει συζητήσεις στον Πειραιά!

 Breaking News

ΥΠΟΘΕΣΗ European Εxpress: Έρχεται η δίκη που θα προκαλέσει συζητήσεις στον Πειραιά!
10 Οκτωβρίου 2019

Όπως είχαμε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες, στον Πειραιά αναμένεται μια πολύ σημαντική δίκη που, κατά πληροφορίες, θα «ταράξει» τα δημοσιογραφικά «νερά». Ο λόγος για την υπόθεση στο πλοίο European Express.

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά καλεί 6 κατηγορούμενους, να λογοδοτήσουν ως υπαίτιοι για περιστατικό θανάτου στο συγκεκριμένο πλοίο, που τότε ελλιμενιζόταν στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας. Η δίκη έχει οριστεί για τις 23/10 στις 09:00 και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σε αυτή την σοβαρή υπόθεση. Αν δεν ζητηθεί αναβολή, πληροφορούμαστε, ότι μια εκ των κατηγορουμένων, η ναυτική πράκτορας του πλοίου, ετοιμάζεται να προβεί σε καταγγελίες «φωτιά» για δικηγορικά γραφεία, πλοιοκτήτες «φαντάσματα» με offshore, καθώς και πολλούς άλλους εμπλεκόμενους, κατά την δική της κρίση.

Περιμένουμε να δούμε και εμείς τα στοιχεία που θα καταθέσει και την τροπή που θα πάρει η συγκεκριμένη δίκη. Πάντως, ακούγεται στην «πιάτσα», πως αν αποδεχθεί το Δικαστήριο πως τα στοιχεία είναι βάσιμα και αληθή, σε σχέση με την υπόθεση αυτή, θα προκληθεί «ντόμινο» εξελίξεων.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ