Εφημερίδα Κοινωνική

Χρίστος Δήμας στην ημερίδα για το Blue Lab: Ένα από τα μεγαλύτερα project της κυβέρνησης στο κομμάτι της καινοτομίας αφορά τον Δήμο Πειραιά

Χρίστος Δήμας στην ημερίδα για το Blue Lab: Ένα από τα μεγαλύτερα project της κυβέρνησης στο κομμάτι της καινοτομίας αφορά τον Δήμο Πειραιά
10 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, για την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab», στο μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποίησαν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλης Κορκίδης, ενώ ομιλία για τη γαλάζια ανάπτυξη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος έκανε και σύντομο χαιρετισμό, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας PLANET S.A. κα Μάχη Καραγιάννη. Ο κ. Δήμας επεσήμανε επίσης ότι μαζί με τον Δήμαρχο, αλλά και με άλλους πανελλαδικούς φορείς έχουν εξετάσει κάποιες πιο εξειδικευμένες προοπτικές ειδικά για τον Πειραιά στο κομμάτι της καινοτομίας, προσθέτοντας: «Πολύ σύντομα, ελπίζω εντός του Οκτωβρίου θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις που αφορούν στον Πειραιά, όπου ένα από τα μεγαλύτερα project της κυβέρνησης στο κομμάτι της καινοτομίας αφορά τον Δήμο Πειραιά».

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Μώραλη γι αυτή την καινοτόμα ενέργεια, επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια της Αττικής θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους δημάρχους και τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις.

72483578_2513494105366064_4364939168019644416_n

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ