Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντελιβεράς έκρυβε στη σέλα του «πομποδέκτη» για να μπαίνει στις συχνότητες της Αστυνομίας ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ; «Παρακολουθούσε» τις κινήσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντελιβεράς έκρυβε στη σέλα του «πομποδέκτη» για να μπαίνει στις συχνότητες της Αστυνομίας ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ;  «Παρακολουθούσε» τις κινήσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.
02 Οκτωβρίου 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή μας. Την περασμένη εβδομάδα Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά «στρίμωξαν» έναν 26χρονο Πολωνό στην περιοχή του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετέβησαν επί της οδού Θερμοπυλών 38 και εντόπισαν τον 26χρονο έξω από το μαγαζί «Γ. Π.», στο οποίο και εργαζόταν ως διανομέας. Μόλις τον προσέγγισαν του ζήτησαν να ανοίξει την σέλα της μοτοσικλέτας του!

Για ποιο λόγο; Εκεί ο 26χρονος έκρυβε έναν ασύρματο πομποδέκτη, ο οποίος είχε πρόσβαση στις ραδιοσυχνότητες της Αστυνομίας! Ανώτερα στελέχη της Υπ. Ασφαλείας Πειραιά υποψιάζονται πως μέλημα του Πολωνού ήταν να παρακολουθεί τις κινήσεις των Αστυνομικών με σκοπό να προειδοποιεί «κάποιους» για το που να «χτυπήσουν».

Οι κινήσεις του 26χρονου μελετώνται μία προς μία από τα στελέχη της Αστυνομίας, ειδικότερα από τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά κ. Νικηφόρο Παπαγεωργίου με σκοπό να οδηγηθούν σε πιθανά βήματα άλλων εγκληματιών. Ο «κρυμμένος» πομποδέκτης κατασχέθηκε και αποστάλθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ