Εφημερίδα Κοινωνική

Απάντηση του Αν. Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του ΟΛΠ στο ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τους διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις

 Breaking News

Απάντηση του Αν. Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του ΟΛΠ στο ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τους διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις
29 Οκτωβρίου 2019

Μετά τις αναρτήσεις και τα ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τους διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις στον ΟΛΠ και τα ερωτήματα που τέθηκαν, ο κ. Δεμενόπουλος, Αν. Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων, επικοινώνησε με την εφημερίδα μας, δίνοντάς μας διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα των χρήσεων, της σκοπιμότητας της παραγράφου 12.2 για το «είδος της χρήσης» και για τις απευθείας αναθέσεις.

Ειδικότερα, όπως μας είπε, «Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ (ΟΛΠ ΑΕ), σύμφωνα με την από 24-06-2016 Σύμβαση Παραχώρησης σχετικά με τη Χρήση και Εκμετάλλευση Ορισμένων Χώρων και Περιουσιακών Στοιχείων η οποία συνήφθη μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εταιρείας και κυρώθηκε με το Ν. 4404/2016 (ΦΕΚ Α’ 126/8-07-2016), έχει εγκεκριμένο Κανονισμό για τις υποπαραχωρήσεις ήσσονος σημασίας».

Ο κ. Δεμενόπουλος στις δηλώσεις του στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, πρόσθεσε: «Η παράγραφος 12.2 υπάρχει για λόγους ορθής εξυπηρέτησης και ποικιλίας χρήσεων, ανάλογα με το πλάνο του ΟΛΠ» και συμπλήρωσε ότι «οι τιμές των υποπαραχωρήσεων συνάδουν με τις τιμές της αγοράς».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ