Εφημερίδα Κοινωνική

Αλέξανδρος Κριτσίκης: «Ο Άδωνις ΣΠΕΡΝΕΙ την ανάπτυξη»

Αλέξανδρος Κριτσίκης: «Ο Άδωνις ΣΠΕΡΝΕΙ την ανάπτυξη»
14 Οκτωβρίου 2019

*Γράφει ο Δικηγόρος Αλέξανδρος Κριτσίκης

Μόλις προ ημερών με αέρα σταρ όπως γράφουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ πόζαρε στους δρόμους της Νέας Υόρκης ο υπουργός Ανάπτυξης φορώντας μπλε κοστούμι και μαύρα γυαλιά και ανεβάζοντας μάλιστα τις φωτογραφίες αυτές στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτές τις φωτογραφίες, ανεξάρτητα εάν εκτιμούμε το χιούμορ ή όχι του υπουργού οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι ο υπουργός ανοίγει το δρόμο για άλλη μία φορά και δίνει το παράδειγμα και στους υπόλοιπους υπουργούς να εργασθούν και να τον ακολουθήσουν εάν θέλουμε αυτή η χώρα να βρει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια μνημονίων μια σωτηρία.

Ποιος θα το περίμενε ότι ένα πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, το οποίο κάποτε κατέκριναν στην ΝΔ, τώρα θα έβγαζε ασπροπρόσωπο τόσο το κόμμα, όσο και τη χώρα. Ανθρώπους αυτοδημιούργητους με γνώσεις, μορφωμένους και όρεξη για δουλειά θέλει η χώρα για να πάει μπροστά και νομίζω ότι ο εν λόγω υπουργός διαθέτει όλα αυτά τα γνωρίσματα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ευτυχώς για τη χώρα. Το μέγα ζητούμενο για την χώρα είναι η ανάπτυξη. Μόνο εάν επιτύχουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης θα εξασφαλίσουμε μια βιώσιμη οικονομία, ώστε να επιτύχουμε κατόπιν συμφωνίας με τους δανειστές μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ο Άδωνις λοιπόν για άλλη μία φορά απέδειξε, ότι είναι ένας υπουργός που ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά του όπως και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και εν αντιθέσει με μια μικρή μειοψηφία υπουργών που δεν τα πάει τόσο καλά, ανεβάζουν τα ποσοστά δημοτικότητας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ