Εφημερίδα Κοινωνική

Βγαίνει από τη φυλακή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος

Βγαίνει από τη φυλακή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος
30 Σεπτεμβρίου 2019

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται μαζί με άλλους δικηγόρους στην επονομαζόμενη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού».

Πρόκειται για τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΛΑΓΗΕ ΑΕ του οποίου η προσωρινή κράτηση αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους.

Σκληρή δήλωση του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια επ” αφορμή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου με την οποία βγαίνει από τη φυλακή ο εδώ και έξι μήνες κρατούμενος δικηγόρος που ήταν ο νομικός παραστάτης του Δημοσίου στην μεγάλη υπόθεση της Energa, ενώ σε βάρος του είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας του από τους Αλβανούς κρατούμενους των φυλακών που τους παρουσιάζουν στην παρούσα υπόθεση ως συνεργούς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Αντωνόπουλος συνελήφθη την περασμένη Άνοιξη με διάταξη του ειδικού εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλου, κατόπιν καταγγελιών του επιχειρηματία Άρη Φλώρου ότι έχει πέσει θύμα εκβίασης.

O Αλέξης Κούγιας σε σημερινή δήλωση του καταγγέλλει ότι η εμπλοκή του κ.Αντωνόπουλου οφείλεται στο γεγονός ότι αρνήθηκε προσφορές εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία του προσέφεραν γνωστοί δικηγόροι Αθηνών, υπερασπιστές στην υπόθεση Energa, για να απιστήσει εις βάρος της ΛΑΓΗΕ ΑΕ, να οδηγήσει την υπόθεση στη διαιτησία και να απαλλαγούν από τις ποινές τους οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Energa, βρέθηκε με μόνες τις μαρτυρίες των δικηγόρων του Αριστείδη Φλώρου στις χειρότερες φυλακές της Ελλάδος, έρμαιο των κακοποιών και των εκβιαστών.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ