Εφημερίδα Κοινωνική

«Τσάμπα» μαγκιές… (φωτο)

 Breaking News

«Τσάμπα» μαγκιές… (φωτο)
20 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

*Γράφει ο Απόστολος Καραμπερόπουλος

Με έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε το μήνυμα που ανάρτησε στην «ιστορία» του στο facebook o Πέτρος Κόκκαλης την βραδιά του αγώνα με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Ο πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε για να βγάλει «χολή» ενάντια στη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού και στο Βαγγέλη Μαρινάκη, σπείρωντας διχασμό, την ώρα που η ομάδα έδινε τη μεγάλη της ευρωπαϊκή  μάχη. Λάθος σε όλα του! α) Στο timing, β) Στο ότι δίνει συνέχεια σε μια ανούσια (για τον κόσμο τουλάχιστον) κόντρα, που ο ίδιος είχε ξεκινήσει στον Πειραιά πρωτού τον εγκαταλείψει γ) στα επιχειρήματά του.

Πολύ καλός φίλος και αναγνώστης της εφημερίδας μας, σχολιάζοντας την απαράδεκτη ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη, μας ζήτησε να τονίσουμε τα εξής:

1)      Πέτρο, όταν χτίζατε εσείς γήπεδο, βάλατε χρήματα από την τσέπη σας;

2)      Εξοφλήσατε τα δάνεια που πήρατε για την κατασκευή του;

3)      Πληρώνατε την οικογενειακή σουίτα ή την βγάζατε τσάμπα τόσο χρόνια;

4)      Εφόσον το ΑΜΚΑ σας δεν έχει «μπλοκαριστεί» για την έκδοση εισιτηρίων, γιατί δεν πάτε να τα παραλάβετε από τα εκδοτήρια, όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος;

Η θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ:

Είναι προφανές, ότι ο Πέτρος Κόκκαλης νιώθει πληγωμένος και ηττημένος, μετά από όσα ο ίδιος «κατάφερε» στον Πειραιά με τη συμπεριφορά του και προσπαθεί μάταια να βγει στην επιφάνεια «μπλέκοντας» σκόπιμα το κουβάρι των προσωπικών του φιλοδοξιών με την πολιτική, τον αθλητισμό, την πόλη και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν θα αναλωθούμε στο «γιατί»… Το ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Αυτό που θέλουμε να του προτείνουμε (επειδή πρόκειται για έναν έξυπνο άνθρωπο που με ότι καταπιάνεται -και το “γουστάρει”- το καταφέρνει), είναι να περιορίσει την «ενέργειά του» στις αρμοδιότητές του στην Ευρωβουλή, εκεί που σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμος και όχι να κάνει το «καπρίτσιο» του στο όνομα του Θρύλου και των Πειραιωτών, που έχουν μνήμη και κρίση.

 

 

kokkalis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η απαράδεκτη ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ